Skip to main content

Julehilsen 2023Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, samarbejdspartnere og venner + deres familier en glædelig jul og et godt nytår.

2023 blev igen et stort år for dansk cykling. På den internationale resultatliste ses mange store sejre, og Jonas Vingegaard genvandt touren. På ungdomssiden ses juniorrytteren Albert Phillipsen, der stort set gjorde rent bord i landevejscykling, mountainbike og cykelcross, dels herhjemme men også ved EM og VM. Alt i alt en kæmpe triumf for Danmark.

For Cykelafdelingen blev året også en stor succes med mange medlemmers deltagelse og sejre i cykelløb i Danmark eller i udlandet, om det så var licens, motion, gravel, MTB, Cross eller på banen. I repræsenterer Cykelafdelingen flot.

Vi håber og tror, at 2024 også vil blive et godt cykel år med deltagelse i cykelløb i både Danmark og rundt om i verdenen, og der holdes VM for masters ved Ålborg sidst i august måned. Endvidere køres der Police Tours i den første uge af juli med start ved Brædstrup, så det gælder om at holde formen ved lige og toppe den, når det gælder. God træning.

På bestyrelsens vegne

Johannes Risbjerg
Formand