Skip to main content

JulehilsenBestyrelsen ønsker alle medlemmer, samarbejdspartnere og venner + deres familier en glædelig jul og et godt nytår.

2022 blev et stort år for dansk cykling med årets højdepunkt Tour De France startende i Danmark i regnvejr efterfulgt af 2 etaper i solskin. Det fik mange danskere ud at se cykelløb, og på resultatlisten blev det jo også succes med Jonas Vingegaard som samlet vinder, og der ud over fik Danmark 4 etapesejre. Alt i alt en kæmpe triumf.

For Cykelafdelingen blev året også en stor succes med mange medlemmers deltagelse i cykelløb i Danmark eller i udlandet, om det så var licens, motion, gravel, MTB, Cross eller på banen. I repræsenterer Cykelafdelingen flot.

Vi havde 3 medlemmer udtaget til politilandsholdet, der kørte EM ved Bræstrup, Jylland. Danmark fik medaljer for første gang ved VM ved at blive nr. 3 og vinde bronze for hold i både enkeltstart og i linjeløb. Stort tillykke.

Vi håber og tror, at 2023 også vil blive et godt cykel år med deltagelse i cykelløb og også med nye og gode udfordringer.

På bestyrelsens vegne

Johannes Risbjerg
Formand