Skip to main content

Tour de France arrangementTour de France kommer til Danmark til sommer. Bestyrelsen har flere gange drøftet, hvordan vil vi fejre og se dette. Vores første tanker gik på: der må komme et løb på noget af ruten, som vi kan deltage i. Men de cykelarrangementer, som vi har set, ligger adskillige dage/uger forud for touren.

Vi har besluttet, at vores arrangement består af følgende:

Fredag den 1. juli 2022 køres der enkeltstart i København om eftermiddagen (vi har ikke det endelige tidspunkt endnu). Vi mødes kl. 1100 på ”Dag H”, Dag Hammerskjölds Alle 38, 2100 København Ø, (ligger på ruten), hvor vi sammen spiser en brunch og lader op til enkeltstarten. Prisen for brunchen er kr. 200, som Cykelafdelingen betaler.

Efter vi har spist, finder vi et sted, hvor vi sammen kan følge optakten til løbet + selve løbet, hvor rytterne igennem godt 3 timer passerer enkeltvis. Der vil formentlig være storskærme flere steder på ruten.

Torsdag, lørdag og søndag må I selv finde sammen og se touren.

Torsdag aften er der præsentation af alle rytterne på Rådhuspladsen/Plænen Tivoli.

Lørdag køres etapen Roskilde – Nyborg. Her må I selv afgøre, om det er starten i Roskilde, er det i Lejre, eller ”bjergene” i Odsherred, eller opløbet i Nyborg eller kan I nå flere steder?

Søndag køres etapen Vejle – Sønderborg og her gælder det samme som om lørdagen.

Hvis du vil deltage i vores brunch arrangement om fredagen, er der gældende tilmelding på dette link senest 25 februar 2022. (Der er run på alt i nærheden af ruten den dag, derfor den tidlige tilmelding).

Med venlig hilsen

Bestyrelsen