Skip to main content

Resultater Nordic24

Som tidligere omtalt, deltog PI København i årets udgave af Nordic24, Nordens hårdeste MTB-løb, som blev afholdt i Rude Skov i weekenden d. 18. – 19. juni 2011.

Starten gik lørdag kl. 1200 og PI København deltog med et 6-mands hold bestående af følgende ryttere: Martin Hansen, Kasper Schrøder, Anders Bitsch, Kristian Pedersen, Jakob Kaysen og Hans Curran-Hedelund. Holdet delte af praktiske og sociale årsager telt med 6-mands holdet fra PI Roskilde, som stillede op under navnet ”House of Cycling” i henhold til holdets hovedsponsor under løbet.

Der deltog 30 hold i 6-mands konkurrencen og også to politihold fra Nordsjællands politihundesektion (K9-1 og K9-2) var at finde blandt deltagerne.

Reglerne er simple. Hvert hold skal køre så mange omgange som muligt inden klokken bliver 1200 søndag middag. Kun én rytter fra hvert hold må være på banen af gangen og rytterne afløser hinanden i en dertil indrettet skiftezone i målområdet.

Ruten var i år 16 km lang og indeholdt både race på store skovveje, teknisk krævende singletracks og nogle gode op- og nedkørsler. Efterhånden byder traditionen, at vejrguderne bidrager med deres til at gøre løbet lidt hårdere og i år var ingen undagelse. I løbet af lørdagen lukkede himlens sluser sig op et par timer efter start og omdannede den ellers rimelig tørre skovbund til et rent muddersøle.

Det tog dog ikke humøret fra holdene og da lørdag blev til søndag lå holdet fra PI København lunt i klassementet, mens holdet fra PI Roskilde var helt op og ringe på 2. pladsen. Med en god afslutning hen over søndag formiddag formåede rytterne fra PI København at køre en rigtig flot 6. plads i hus, mens PI Roskilde holdt 2. pladsen hjem. Super flotte præstationer af både PI Roskilde og PI København.