Skip to main content

Etapeløb d. 17. og 18. april 2010Politiets Cykelafdeling og Holte Cykel Klub arrangerer lørdag og søndag d. 17. og 18. april 2010 etapeløb på og omkring Værløse Flyveplads.

OPDATERING: Se tids-, distance- og rutekort til etapeløbet her.

Lørdag d. 17. april køres der kun med seniorklasserne, veteranerne, juniorerne og U17. Der afvikles en prolog på 6. km. og 1. etape samlet start på distancer fra ca. 40 – 80 km. for klasserne på flyvepladsens område.

Søndag d. 18. april formiddag afvikles der samlet start for klasserne børn og unge (U11-U15) på en rute på flyvepladsens område.
Samme dag om eftermiddag afvikles 2. etape samlet start for klasserne fra om lørdagen på en kombineret rute på og uden for flyvepladsen med distancer fra ca. 80 – 150 km.

Første start både lørdag og søndag vil være kl. 0900. Propositionerne for løbene forventes udlagt på distriktets hjemmeside senest medio februar måned. Ca. 1 time forud for første start henholdsvis lørdag og søndag vil der være mulighed for rytterne, at gennemkøre de aktuelle ruter på cykel. Nærmere herom i propositionerne.