Skip to main content

Heino Cup 2009, 5. Afdeling, resultater.5. og sidste afdeling af Heino Cup 2009 blev lørdag d. 3. oktober 2009 afviklet ved Sengeløse. Desværre var vejrguderne ikke med os. Det havde regnet det meste af formiddagen, men stilnede af midt på dagen. Kort før første start kl. 14 begyndte det dog at regne igen og inden de sidste ryttere var kommet i mål ca. 2 timer senere væltede det ned med regn. Vejret gjorde sit til, at løbet blev ekstra hårdt på grund af regnen og den lave temperatur. Sandsynligvis af samme grund valgte

mange at udeblive fra starten, så hovedparten af dem, som var mødt op stil start, var formentlig kun de ryttere, der lå godt til i det samlede klassement. Alligevel skal de have ros for deres fremmøde og gennemførelse af løbet.

I forbindelse med 5. Og sidste afdeling af Heino Cup 2009 blev klubmesterskaberne i de respektive klasser afviklet. I klasse Elite mødte ingen fra Cykelafdelingen desværre op. Men i de øvrige 3 klasser blev klubmestrene følgende: Klasse A, Christian Mathiesen, Klasse B, Morten Durup og i Klasse C, Anders Spøhr. Godt at se Christian Mathiesen igen efter en lang sygdomsperiode på grund af hans voldsomme styrt i foråret under DM.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen af det samlede resultat i Klasse C, var nogle ryttere uenige med dommerne omkring rækkefølgen, hvilket resulterede i, at rytterne selv bytte om på nogle placeringer. Dette betød, at 2-3 ryttere ikke modtog den præmiestørrelse, som de var berettiget til jfr. propositionerne. De aktuelle ryttere bedes venligst tjekke det samlede resultat og de nævnte præmiestørrelser i propositionerne og maile til kassereren, der så fremsender ekstra præmie-gavekort som kompensation.

Klik her for Heino Cup 2009 - 5. afdeling resultater

Klik her for Heino Cup 2009 - Samlet stilling

/kassereren.