Skip to main content

Vigtig information vedrørende Heino Cup afslutningen d. 3. oktober 2009.


  1. Chauffør til førervogn + evt. egen førervogn efterlyses til sidste afdeling af Heino Cup. Der udbetales et mindre skattefrit beløb for assistancen. Kontakt kassereren på mail picajeh@mail.tele.dk såfremt du kan/vil hjælpe os, eller kender én, som kan/vil hjælpe os.
  2. Chiphjemtagning til sidste afdeling af Heino Cup lørdag d. 3. oktober 2009. På grund af, at dommervognens videokamera er gået i stykker, og da det ikke kan nå at blive repareret til sidste afdeling på lørdag vil vi forsøge, at hjemtage rytterne, især i klasse Elite og i A-klassen, med DCU’s chipsystem. Alle licensryttere opfordres derfor til at medbringe deres DCU-chip til sidste afdeling af Heino Cup. Øvrige ryttere vil blive hjemtaget manuelt.
  3. Præmieuddelingen til Heino Cup afdelingens vindere, samlede vindere af årets Heino Cup og cykelafdelingens Klubmesterskab i hver klasse vil ske umiddelbart efter løbene med forbehold for evt. problemer med hjemtagningen og protester.
  4. Depositum for rygnummer vil blive refunderet i forbindelse med sidste afdeling af Heino Cup. Her ud over vil rytterne/deltagerne kunne fremsende rygnummer til kassereren senest 14 dage efter løbet med oplysning om kontonr., hvortil depositum kan indsættes. Herefter tilfalder ikke udbetalte depositum Cykelafdelingen til dækning af indkøb af erstatningsnummer.


Jørgen Hansen
/ kasserer.