Skip to main content

Træningslejr 2017 i CalpeDet er en fornøjelse igen at kunne invitere på træningslejr med ABC og PI i Calpe i Spanien fra den 21. marts til 31. marts 2017.

Vi kan tilbyde:

  • 9 dage på cykel inkl. ophold med helpension (morgen-, frokost- og aftenbuffet) på Hotel SH Ifach i Calpe i delt dobbeltværelse. http://www.sh-hoteles.com/en/ifach-hotel.html
  • Fly direkte fra Kastrup/CPH til/fra Alicante - Afgang tirsdag den 21. marts ved middagstid og hjemkost fredag den 31. marts om aftenen.
  • Cykeltransport i lastbil (pakket i kasse – IKKE cykkelkuffert)
  • Træningslejr med ABC/PI - fastlagte træningsplaner og SERIØS CYKELTRÆNING. Træningen kommer til at foregå niveauopdelt i 3 grupper. For at alle kan få bedst muligt udbytte af træningslejren, forventes det at man holder en nogenlunde god grundform henover vinteren.

Prisen for alt dette bliver 6.400 kr.

 

Tilbuddet gælder frem til og med 20. oktober eller så længe pladser haves – vi har reserveret 50 pladser på hotel og fly.

Tilmelding til 2016calpe@gmail.com og samtidig indbetaling af depositum på 3.000 kr. på reg.nr: 3140 konto: 4485202587. HUSK at angive dit navn som det står i dit pas - både i mail og indbetaling.

Du må også meget gerne oplyse, hvem du vil dele værelse med. Der er et begrænset antal enkeltværelser, der kan bookes mod en merbetaling på 700 kr. efter ”først til mølle” princippet.

Tilmelding er først gældende, når depositum er indbetalt.

Detaljeret program for træningslejren udsendes senere.

Mange hilsener

Træningslejr-teamet

Erik Madsen (ABC), Ken Hansen (PI), Claus Thornbjerg (PI) og Charlotte Nobel (ABC)