Skip to main content

Træningslejr ABC/PI – Calpe 2015Det er en fornøjelse igen at kunne invitere på træningslejr i Spanien fra den 16. til 26. marts 2015.

Vi kan tilbyde:

  • 9 dage på cykel inkl. ophold med helpension (morgen-, frokost- og aftenbuffet) på Hotel SH Ifach i Calpe i delt dobbeltværelse. http://www.sh-hoteles.com/en/ifach-hotel.html
  • Fly direkte fra Kastrup/CPH til/fra Alicante - Afgang mandag den 16. marts om aftenen og hjemkost torsdag den 26. marts ved middagstid.
  • Cykeltransport i lastbil (pakket i kasse)
  • Træningslejr med ABC/PI - fastlagte træningsplaner og SERIØS CYKELTRÆNING. Træningen kommer til at foregå niveauopdelt i 3 grupper. For at alle kan få bedst muligt udbytte af træningslejren, forventes det at man holder en nogenlunde god grundform henover vinteren.

Prisen for alt dette bliver ca. 6.000 kr.

Tilbuddet gælder frem til og med 26. oktober eller så længe pladser haves – vi har reserveret 50 pladser på hotel og fly.
Tilmelding til abclejr@gmail.com og samtidig indbetaling af depositum på 3.000 kr. på reg.nr: 3140 konto: 4485202587. HUSK at angive dit navn som det står i dit pas - både i mail og indbetaling. Du bedes endvidere sende mail med kopi af siden i dit pas med dit navn.

Du må også meget gerne oplyse, hvem du vil dele værelse med. Det vil være muligt at booke enkeltværelse mod en merbetaling på ca. 600 kr.

Tilmelding er først gældende, når depositum er indbetalt.

Detaljeret program for træningslejren udsendes senere.

Mange hilsener
Træningslejr-teamet
Erik Madsen, Ken Hansen, Line Peronard og Charlotte Nobel