Skip to main content

Motionsløbene Skjoldenæsholm / Gran Fondo / Tøserunden

Skjoldenæsholmløbet 2013

Søndag den 26. maj 2013 kl. 0715 ved Roskildehallerne var 20 PI`ryttere klar til at deltage i det årlige Skjoldenæsholmløb, der er på 142 km i temmeligt kuperet område.
PIér var i aldersgruppen fra 21 år til 68 år.
Der blev udleveret startnumre og chips, og der blev taget holdfoto foran vores nye sponsors banner Frederiksberg El-installation A/S.

Tusind tak til Frederiksberg El-installation A/S for at yde os støtte.

Alle ryttere var klar, men var lidt spændte på vejret – ville det regne lidt eller meget? Hvad tøj skulle man have på?

Et par licensryttere havde også valgt at stille op for at komme i bedre form – det var valgfri om man ville køre hurtigt eller køre i gruppe.

Det blev et rigtig godt løb i det flotte kuperede område i og omkring Roskilde. Der kom et par regnbyger, men vi slap for den store regnmængde. Der var et par punkteringer, men vi undgik styrt på de regnfulde og ikke alt for gode veje.

Alle fuldførte løbet og kom godt i mål. Klubben markerede sig kraftig i løbet – ikke mindst nogle bestyrelsesmedlemmer – Frank Reuter blev således nr. 4 i løbet tæt fulgt af Ken G. Hansen og Kasper Schrøder, der kom ind som nr. 5 og 6.

Det bliver ikke sidste gang, at klubben deltager i Skjoldenæsholmløbet – det er et langt, kuperet og hårdt løb. Alle var nok trætte, da de kom hjem og havde fået et bad. /Peder Ladefoged

Se billederne fra Skjoldnæsholmløbet her.

Gran Fondo 2013

Den 12. maj havde 23 PI ryttere valgt at bruge dagen på at tilbagelægge 145 km i Copenhagen Gran Fondo.

Vi mødtes kl. 0800 i flot men ret koldt vejr, hvor vi fik taget det obligatoriske holdbillede, en enkelt rytter var ikke nået frem, idet han kæmpede med en defekt, men han nåede dog frem til start. Der var ikke samlet start for gruppen, da man skulle starte i den startgruppe ens alder angav, idet løbet fungerede som kvalifikations løb til VM finale for amatører, som køres senere på året i Italien.

Der blev for manges vedkommende kørt stærkt fra starten, og de endnu lidt rustne forårsben fik kamp til stregen på den 145 km lange og lettere kuperede rute. Ruten havde undervejs to grus stykker, som desværre resulterede i en del punkteringer. De hurtige nåede i mål i tørvejr, imens de fleste af os andre fik glæde af kraftige regnbyger på vejen ind mod København. På trods af den våde afslutning på turen efterlod løbet dog et godt indtryk både på grund af det gode vejr det meste af løbet blev kørt i, men også for selve arrangementet.

Det var en fornøjelse at køre et så langt motionsløb, hvor det var lykkedes at få tilladelse til at lukke af for trafikken, så der ikke skulle holdes for rødt og lignende. Mon ikke det er et løb der tåler en gentagelse i 2014. /Martin Andersen

Martin Andersen skal have tak for at have arrangeret løbet.