Skip to main content

6 guldmedaljer ud af 12 ved de Danske Politimesterskaber i landevejscykling til Cykelafdelingen.

Her ud over erobrede Cykelafdelingen 3 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer ved DPM, der blev arrangeret af Rigspolitiets IF og afholdt d. 25. og 26. august omkring Roskilde.

D. 25. blev der kørt enkeltstart på den velkendte rute på Lindenborgvej fra Svogerslev ud til Elverdamsbakken og retur. Ca. 30 km. Her blev det i Mesterskabsklassen til en 3. plads til Ulrik R. Nielsen i tiden 40:11:86. Laurits Jakobsen fra Århus PI vandt i tiden 39:36:14. I klasse 3 og 4, vandt Frank Reuter og Johannes Risbjerg ikke overraskende. Frank Reuter kørte i tiden 40:22:20 og Johannes Risbjerg kørte i tiden 43:23:53. I klasse 3 blev Sven Steffens, Cykelafdelingen, overraskende nr. 2 i tiden 46:33:26. Lige så overraskende var det at Lotte Bak, der har været borte fra konkurrence i nogen tid, vandt Dameklassen foran Vibeke Madsen, begge fra Cykelafdelingen. Lotte kørte i tiden 45:42:80, mens Vibeke kørte i tiden 50:09:80.

D. 26. blev der kørt samlet start på en lettere kuperet og vindblæst rundstrækning på 18 km. I Dameklassen vandt Lotte Bak endnu en gang, mens Vibeke Madsen blev nr. 4. I Klasse 1 blev Jens Sidelmann, Cykelafdelingen, nr. 2. I klasse 3 og 4 vandt Frank Reuter og Johannes Risbjerg endnu en gang. Sidste års vinder i klasse 3 Jørgen Hansen måtte i år nøjes med en 3. plads.

Cykelafdelingen ønsker medaljetagerne tillykke med resultaterne, især til Lotte Bak, Frank Reuter og Johannes Risbjerg, der hver erobrede 2 guldmedaljer i deres respektive klasser. Flot kørt. Men også stort tillykke til de øvrige medaljetagere fra Cykelafdelingen.